MUSIKK

The Feelgood Orchestra skreddersyr den musikalske underholdningen slik at den passer som hånd i hanske til ditt arrangement, uansett hva slags tema du skal ha! 

Vi tilbyr en rekke pakker med låter fra forskjellige tiår og sjangre, slik at du enkelt kan velge det som passer deg best.

Finner du ikke en pakke som passer dine behov? Vi setter sammen tilpassede pakker fra vår repertoarliste med over 90 låter, for en skreddersydd opplevelse.

Ta kontakt dersom du ønsker å få listen med pakker og repertoar tilsendt, eller hjelp til å velge ut repertoar som passer ditt arrangement. 

Vi spiller låter i alle sjangre som passer til enhver anledning!

Pakker
UPTOWN FUNK
Pop

'Lean On' av Major Lazer (feat. Mø & DJ Snake) var årets mest spilte sang på streamingtjenester i 2015. Denne låten representerer den mer moderne delen av repertoaret vårt, og føyer seg inn i listen av moderne klassikere med låter fra b.l.a. Bruno Mars, Maroon 5, Mark Ronson, John Mayer m.fl.

Disco
70's

'Getaway' av Earth Wind & Fire fra albumet 'Spirit' i 1976 representerer en av utallige klassikere fra 70-tallet og disco-sjangeren som vi behersker i vår repertoarliste, sammen med låter fra artister som Stevie Wonder, Toto, Michael Jackson/Jackson 5 m.fl. 

Funk

Uptown Funk av Mark Ronson (feat. Bruno Mars) er en funky moderne klassiker som garanterer kokende dansegulv. Denne finner du i funk-pakken sammen med klassikere fra band som b.l.a. Tower of Power, James Brown og Curtis Mayfield. 

HOLD THE LINE
Rock
80's

Gjenopplev 80-tallet og den klassiske rock'en med monsterhiten Hold The Line fra Toto. En låt alle kjenner, som vil sende publikum ut i spontane luftgitarsoloer og ellevill allsang. 

Nettside logo.png